Går håret att sätta om?

 

Ja, det är inte omöjligt. Det är lite olika hur man vill göra. En del vill alltid ha helt nytt hår, medan andra vill sätta om samma hår både en och två ggr.

 

Känner man att kvalitén fortfarande är bra så kanske man helt enkelt väljer att återanvända samma hår. Då får man även ner priset och sparar lite pengar. Som exempel så kostar t.ex en omsättning med 125 st slingor 2000 kr jämfört med ny förlängning med samma slingmängd 3375 kr. Att spara blir då 1375 kr mot ett helt nytt set.


Hur gör man då om man vill använda samma hår igen?
Vid en omsättning så lämnar man kvar håret efter att man tagit ur det. Tar du ut håret själv så går det bra att skicka eller komma och lämna det till mig. Var varsam när du tar ur håret själv och lägg slingorna någorlunda fint i en eller flera buntar. Fäst med en snodd. Lämna inte håret i en trasslig klump med slingorna vända hit och dit.

 

 

 

Innan din bokade förlängningstid kommer jag ha gått igenom håret och vaxat om varje slinga med nytt vax. Därefter sorteras håret ev. i olika nyanser och längder. Sist men inte minst läggs en mjukgörande behandling på håret vilket gör att det får en fin uppfräschning.

 

Omvaxning med nytt keratinvax på löshår som ska återanvändas

 

Tänk på att vid en omsättning kommer håret bli några cm kortare. Vilket beror på att det gamla vaxet klipps av (ca 1 cm) plus att håret kan behövas toppas/klippas ihop efteråt. Håret hamnar även ca 3 cm närmare hårbotten igen när det sätts om vilket bidrar till att det upplevs som lite kortare. 

 

Om du tar ur håret på egen hand så skickar du det till:
Xtend By Ida
Rådhusgatan 3,
53230 Skara.


Eller så lämnar du det i postfacket i trappuppgången.