Slingor:

 -Du vill ha friheten att slänga upp håret i en hög tofs/bulle o.s.v.

-Du vill slippa tänka på isättning och urtagning under en längre tid.

 

Tejp:

-Du gillar att ha håret utsläppt ofta.

-När/om du har håret uppsatt så gillar du att ha låg tofs/fläta.

-Du brukar färga hela håret/utväxten/bleka slingor var 6–8 vecka, vilket gör att detta passar bra att göra mellan i - och omsättning.

-Du vill att förlängningen ska gå fort att sätta i och fort att ta ur.

-Du har tunt hår.

 

<<<Tillbaka

Vad är tejpextensions?

4 cm långa tejpremsor fästs likt dubbelmackor i det egna håret och en snabb hårförlängning växer fram. Till skillnad från keratinslingor bär man en tejpförlängning under kortare tid, där 6-8 veckor brukar vara en bra riktlinje. Därefter är det dags att sätta om håret.

En full förlängning brukar landa på ca 6-8 paket, d.v.s. ca 42-48 remsor. 48 remsor motsvarar ungefär120 slingor i mängd (gram).  

Hur många paket tejp behöver jag? Se riktlinjer HÄR

När det är dags att sätta om håret så bokar vi två dagar. Ena dagen tar vi ur håret och nästa dag sätter vi i det. Då har jag hunnit rengöra och tejpa om fästena samt gjort en långtidsverkande behandling på håret.

Om du enbart har en förtjocking med max 24 remsor kan eventuellt både urtagning och omsättning göras vid samma tillfälle. Det kommer vi i så fall fram till innan.

Vad är skillnaden på vanliga tepfästen jämfört med hårtäckta fästen?

Precis som namet antyder innebär detta nästintill osynliga fästen. Denna variant är utmärkt att t.ex. sätta i översta raden. Man behöver alltså inte sätta en hela förlängningen med dessa fästen, om man inte vill.
Exempel: Du vill ha totalt 8 paket indiskt tejphår. Då kan man sätta 5 paket av den vanliga Indian Line och 3 paket av Indian Invisible Line.
De hårtäckta fästena är även underbara för dig som har riktigt tunt hår! De kamouflerar sig väldigt bra och fästena syns mindre.