Salongen

Xtend by Ida är en liten salong med mycket hårglädje! ❤ Här är det meningen att du bara ska få sitta och bli ompysslad några timmar. En kopp kaffe eller 2, lite trevliga skvallertidningar och salongens supersnabba bredband gör att du förhoppningsvis ska kunna förströ dig.

Du har möjlighet att köpa till passande vårdprodukter till din hårförlängning, såsom shampo, balsam, inpackning, serum, olja och olika borstar.

Då Xtend By Ida ligger i en del av mitt hem, figurerar även en del djur i kulisserna. Närmare bestämt 3 små hundar. Nämnas bör att det ibland kan förekomma ett och annat litet skall (om någon annan hund skulle ha fräckheten att gå förbi nere på gatan). Men deras kelande är det inget fel på :)

Om djuren är ett plus eller minus är upp till dig att avgöra.

Djuren går även i viss mån att stänga ute ifall man inte är road av uppvaktning. Men ev. allergi kanske ändå kan vara ett problem?

Genom att dela bostaden med företaget blir mina priser automatiskt lägre. Jag blir d.v.s inte tvungen att plussa på hyra/el/värme i mina förlängningspriser utan kan fortsätta hålla rimliga priser. Vilket ju inte är helt fel.

Salongen är öppen enligt bokad tid.