Om Xtend By Ida

Jag heter Ida och brinner för att göra människor långhåriga. Långt hår = sann lycka. Det är vi nog många som kan hålla med om. Skämt och sido, livet kanske inte blir perfekt bara för man får långt hår... men i ärlighetens namn bra mycket roligare. Eller hur?
 
Jag har mer än 10 års erfarenhet av att göra extensions och hårförlängningar, så jag har med andra ord hängt med ett tag. Förutom att jag från början är självlärd så har jag 3 utbildningar inom området. Dels som certifierad extensionstylist genom välkända Euro So.Cap (2013) och dels genom Hairjunkie (2007). Och sist men absolut inte minst genom lyxiga Balmain (2014 ).

Genom åren har jag alltid försökt att hålla så förmånliga priser som möjligt. Detta innebär att hos mig kan du alltid få en hårförlängning med keratinslingor eller tejp till bästa möjliga pris. Och detta även fast jag använder mig av kvalitetshår från märket So.Cap.
 
Jag lämnar garanti på mina förlängningar. Skulle du tappa slingor inom den första månaden så fäster jag dem igen utan problem, samt går igenom övriga fästen. Garantin gäller självklart även om håret skulle ha någon form av fabriksfel och inte beté sig som det ska. Sådana här eventuella problem uppstår i såfall alltid inom de första veckorna. Du kan läsa mer om hur garantin funkar här
 
Behöver du övriga råd eller undrar över något under tidens gång med din förlängning, så är du alltid välkommen att höra av dig. Jag gör givetvis mitt bästa för att hjälpa dig.
 
Välkommen att bli långhårig du också!